AT Tablet Review - TabletGuide.nl
People Who Liked This Video Also Liked

IGN Reviews - Razer Edge Gaming Tablet Review
IGN Reviews - Razer Edge Gaming Tablet Review
nabi SE 7
nabi SE 7" Tablet Review. Kid Friendly Android Tablet for Under $80
REVIEW: RCA Voyager 7
REVIEW: RCA Voyager 7" Tablet Quad-Core (8GB. 4.4)
RCA Viking Pro 10.1
RCA Viking Pro 10.1" 2-in-1 Tablet 32GB Quad Core Review
Nabi 2 Kids Tablet - REVIEWED
Nabi 2 Kids Tablet - REVIEWED

Did this video help you?

Willian Fernandes: Hi, forgot the password to log in, but don't how to reset, it keep asking for restore disk, bought a cd player to put the original cd that came with but still didn't work. Help please. Thanks

Sven: installeer windows 8 of update hem hiernaatoe en je zit goed, koop hem dus maar

Johnson DMG: das mooi ,n tablet die op windows werkt en niet op android,dus dat betekent dat je ook de meeste windows aperatuur zoals ,n printer,muis,toetsenbord,ip telefoon er ook op kunt aansluiten.

gaghtr krohen: het zoomen van het internet is net zo als bij een echte pc, het is gewoon een port dus niet alles is aangepast

RoytJaahh: crap ding zeg echt kep er ook een is helemaal niks

Mr Mo: @tom53332 Een beetje googelen over specs is niet zo moeilijk :D Een resistief scherm kan maar een vinger tegelijk detecteren op het scherm. Je ziet duidelijk dat hij multitouch gebruikt hier 3:51. ;)

tom53332: @siaband zoals je dus blijkbaar niet weet is zowel een resistief als capacitief scherm met blote vingers te bedienen. Dus uit het feit dat hij hier zijn vingers gebruikt is op geen enkele manier af te leiden dat het hier om een capacitief scherm gaat.

Mr Mo: @tom53332 Je ziet toch dat hij met blote vingers werkt! logish dat hij een capacitive touchscreen is!! slimmerd ;)

tom53332: hoe lang doet hij het in real life met één acculading?? supergaaf apparaat, is het touchscreen resistent of capacitief? ofwel bedienbaar met nagels of niet?
Rating:
AT Tablet Review - TabletGuide.nl 5 out of 5

Featured Video

How to Insulate Walls


AT Tablet Review - TabletGuide.nl