Nokia Lumia 920 - Review (Consumentenbond)
People Who Liked This Video Also Liked

Nokia Lumia 920 Review
Nokia Lumia 920 Review
Nokia Lumia 920 Review
Nokia Lumia 920 Review
One Year Review - Nokia Lumia 920 - My final Thoughts
One Year Review - Nokia Lumia 920 - My final Thoughts
Nokia Lumia 920 Unboxing and In-Store Experience
Nokia Lumia 920 Unboxing and In-Store Experience
Nokia Lumia 920 Review
Nokia Lumia 920 Review

Did this video help you?

Raminbasketballgamer: hoeveel kost die bij jullie?

CbSanne: Wat voor profielen bedoel je precies?

mika van den Berg: WEG!!!!!!!!!!!!!!!!!

cbyvo: @Rakhzui Wasabi :-) Zo kun je er ook tegen aankijken natuurlijk... (Er is op internet enige consensus dat een bitterbal eigenlijk maar 20 gram mag wegen. In dat geval sjouw je 2 bitterballen extra mee ) Persoonlijk til ik er niet zo zwaar aan, zeker niet als het bijdraagt aan accuduur of degelijkheid. Maar veel andere consumenten vinden (laag) gewicht toch wel belangrijk. De Lumia 920 is met afstand zwaarder, en 40 gram is veel ten opzichte van het totaalgewicht van zo'n smartphone (185g).

Rakhzul Wasabi: sorry maar in het filmpje wordt gezegd "hij is nogal zwaar zo'n 40 gram zwaarder dan vergelijkbare toestellen" eeuh 40 gram weegt een bitterbal om maar een andere vergelijking te geven dus dat je dan meteen kan zeggen "hij is nogal zwaar" vindt ik nogal zwaar overdreven :)

Noobioh: nee

Noobioh: ja dat kan :)

xXTR20Xx: Kan je muziek en film van laptop via usb op de lumia 920 zetten zodat dit op het interne geheugen staat?

xXTR20Xx: Kan je ook makkelijk muziek en film van je laptop op de lumia 920 zetten met een usb kabel, zodat dit gewoon op het interne geheugen staat?

max olivier Lezer: Koop dit toestel absoluut niet! Ik loop nu bij de dokter met een hernia volgens de dokter komt het doordat ik zware objecten verkeerd til. Nou ik weet wel waardoor het komt!

max olivier Lezer: Windows Mobile is gewoon ZOOOO VEEEEEEL BETER en MOOIER! en daar gaat het om, Koop gewoon een windows phone zou ik zeggen. Ik maak overigens altijd goed gefundeerde opmerkingen......

cbyvo: @Cihan Ersoy Officieel is de batterij niet door de consument te vervangen. Er is geen batterijklepje of iets dergelijks. We hebben de accu zelf wel eens verwijderd, en dat is geen eenvoudige klus. Er zwerven op internet overigens vrij duidelijke beschrijvingen hoe je de Lumia 920 kunt open maken, voor het vervangen van de batterij of andere reparaties.

Anton Reynaert: wtf ket gij weet echt wa een goede gsw is!!!!!

Jan Vendrig: Google Android en Apple IOS zijn VEEEEL BETER en zien er MOOIER UIT !!! en daar gaat het om !!!! Ik koop gewoon Android en Apple mobiele telefoons !!!

Rik Tijdink: Skydrive bied inderdaad 7GB aan voor de normale gebruikers, heb je je hotmail account al voor een langere tijd, kun je deze gratis opwaarderen naar 25GB. Over de Lumia 920: dit wordt mijn volgende toestel. Ik heb nu een lumia 800 maar ik merk dat ik er zoveel mee werk, dat ik een groter scherm handiger vind.

David Swildens: julie presenteren allemaal even enthousiast he puur daarom kijk ik liever beste product.nl

J Kolen: Een dag haal je makkelijk (ik heb er een met update). Op mijn smartphone staat wifi de hele dag aan, ik heb NFC uitgeschakeld. Aangezien ik de telefoon net 3 dagen heb en er dus nog veel mee aan het spelen/showen ben ,verwacht ik dat als het nieuwe eraf is, dat de telefoon het nog langer uit gaat houden.

Therockbrothersmc: Alleen heeft de zwarte Lumia 920 geen gladde achterkant.

Jack Decker: ik hou persoonlijk meer van besteproduct

Jurgen Corte: Ik hoor een hoop mensen praten over het gewicht van de Lumia 920 en "dat hij best wel zwaar" is. Ik heb heb het toestel uitvoerig uit mogen testen. Wat me idd opviel was het gewicht. Het ding is dat het gewicht me naar 15 min spelen en testen van het toestel niet eens meer opviel. Hij voelt iets zwaarder aan dan de (even vergelijken) Iphone 4/4s daar in tegen is 50 gram aan gewicht extra ook niet heel erg veel.
Rating:
Nokia Lumia 920 - Review (Consumentenbond) 5 out of 5

Featured Video

How to Insulate Walls


Nokia Lumia 920 - Review (Consumentenbond)